1 pret, 2 cursuri la pachet


Venim cu o oferta speciala, valabila pentru inscrierile facute pana la sfarsitul lunii Mai. Am luat cele mai populare programe din curricula noastra si am adaugat un pachet extra de initiere intr-un program care se foloseste impreuna, sporind  astfel pachetul de cunostinte pe care il dobanditi la cursurile noastre.

3D Max 2013 + Photoshop CS6 –  La cursul de 3D Max de 20 de sedinte am adaugat 5 sedinte de Photoshop CS6 cu o curricula conceputa special pentru a dobandi cunostintele de prelucrare a texturilor si de post productie a randarilor.

Autocad 2013 + SketchUp – Cursul de Autocad vine cu 4 sedinte de Sketchup pentru a suplimental uneltele de modelare 3D din Autocad, Sketchup find un program simplu, ideal pentru dezvoltarea volumetriilor de studiu.

Archicad 16 + Artlantis – In cazul programului Archicad alegerea a fost simpla, Artlantis find programul de randare care vine sa completeze abilitatile dobandite in Archicad. In cele 4 sedinte de Artlantis cursantii vor dobandii cunostintele necesare de folosire a texturilor, luminilor si compozitia camerelor astfel incat sa poate genera randari spectaculoase.

Oferta este valabila pana in data de 31.05.2013. La inscriere se achita costul cursului de baza, cel de al doilea curs find gratuit. In cazul in care se participa doar la cursul de baza, valoare cursului secundar nu se scade din pret.

La aceste pachete in continuare sunt valabile reducerile oferite in cadrul centrului nostru de training.

oferta edukube Mai

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *