Cautam voluntari 1


UPDATE – au fost ocupate toate locurile de voluntar. Nu mai facem inscrieri. In continuare va puteti inscrie ca participant la workshop. 

Mai multe detalii gasiti aici:

http://encodedfields.wordpress.com/

 

In perioada 15 Iulie – 27 Iulie edukube in parteneriat cu Zaha Hadid Studio din Viena organizeaza un workshop de Urbanism Parametric cu titlul en{coded} FIELDS.

Workshopul se bucura de sprijinul OAR si a forurilor locale precum si a partenerilor media revistele Arhitectura, Zeppelin, Arhitext precum si altii.

Ce cautam? Persoane tinere, dinamice, care in perioada 13 Iulie – 29 Iulie sa fie alaturi de noi 25 de ore pe zi, 15 ore pe zi. Special super power skills precum: cunostinte de arhitectura, PR sau marketing, fluent in engleza sau germana si carnet categoria B sunt binevenite.

Ce o sa faci? Ne ajuti in organizare, cari chestii (de obicei multe planse, compuri, mese si scaune), ne ajuti la inscrierea participantilor cand sosesc, stai la discutii cu participantii si oaspetii, o sa fi un ghid al orasului, inveti sa faci cafea sau iti atribuim rolul de fotograf la eveniment. Pe scurt sa ne ajuti in oferirea unei atmosfere placute pentru participantii la workshop.

Ce putem sa iti oferim? Acces la culisele workshopului si vei fi alaturi de noi la pauzele de pranz si seara la o bere rece. Si nu in ultimul rand Fisa de Practica recunoscuta de Facultatea ta si infinitele noastre multumiri, in scris, in toate articolele care se publica dupa incheierea workshopului.

Esti interesat? Inscrierile se fac pe e-mail la adresa: zoran@edukube.org

imgWS01

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Cautam voluntari