Outdoor office of edukube @Pao Potoc


Building a virtual place and digital experiments.
Construirea unui loc virtual la PAO Potoc si experimente digitale

Ne propunem un digital camp in curtea scolii de la Potoc, un loc de experimente digitale la limita intre mediul digital si cel real, rural.
Prin a cest digital camp dorim sa aducem intr-un singur spatiu mediul virtual si cel real. Mediul linistit de la Potoc este o invitatie sa dezbatem necesitatea simbiozei dintre mediul virtual digital si activitatea din curtea scolii de vara Pao Potoc. Dorim sa realizam impreuna ca o mana de participanti o platforma virtuala de prezentare scolii de vara.

Desculti la un foc de tabara dorim sa dezbatem subiecte precum:
– Understanding 21 century – Intelegerea secoluli 21 ca si context de lucru pentru artisti si arhitecti;
– Is digital art & architecture lazy? – Care sunt uneltele de care dispunem in digital media si in ce masura ne influenteaza de la nivel de concept pana la produsul artistic final.
– Metrics and Parametric – Cum folosim suprasaturatia de informatie si ce inseamana ultimele tendinte din arhitectura in contextul locului Potoc.

In perioada 12 – 25 August va asteptam la outdoor office of edukube @Pao Potoc.

In consecinta biroul nostru de pe strada Marasesti nr. 14 din Timisoara sa fie inchis in aceasta perioada. Puteti in continuare sa ne contactati pe telefon la 0723396674 sau e-mail info@edukube.org

Dupa cum ar zice Oli – The future is now.

pao potoc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *