Practici de vara edukube 2014


WORKSHOPURI de DESIGN PARAMETRIC si METODE de FABRICATIE DIGITALA

Prin workshopurile de design parametric ne propune sa demonstram potentialul tehnologiei de calcul este mai mult decat o unealta de redactare, in contextul potrivit poate sa fie un mediu de experimentare cu posibilitatea de a genera solutii viabile cu potential de a fi executate.

Organizate sub forma unor practici de vara, pe perioada a doua saptamani, workshopurile invita participantii sa experimenteze cu metodele de design parametric trecand printr-o faza de training, urmata de conceperea si executarea unor interventii in sit de la scara urbana pana la detaliul unui obiect.

Lacuste in Eter 3

Lacuste in Eter

DATA: 8 Iulie – 19 Iulie, 10 – 14 Spetembrie

LOCATIE: Timisoara, Str. Marasesti si Muzeul Satului, Festivalul Plai

SCOP: Conceperea unei structuri parametrice cu functiunea de pavilion expozitional de 6x6x6 metrii si executarea instalatiei la scara 1:1. Lacuste in eter urmareste implementarea principilor de design parametric si metode de fabricatie digitala intr-un mediu de predare non-formal, urmarind ca si scop final executarea unei structuri de tip pavilion.

INSCRIERI: Pentru a participa la workshop, va rugam trimiteti un mail pe adresa : lacusteineter@gmail.com cu o scurta descriere (2, 3 rânduri ) în care sa explicati ce urmariti sa învatati în urma acestei practici, împreuna cu un fisier .pdf sau .jpeg (format A3, 150dpi)

Avem o limita de participare de 20 de locuri, grupa interdisciplinara , deci treceti cât mai rapid la actiune !

INFO: http://lacusteineter.wordpress.com/

 

Parametric Parasite la PAO Potoc

Parametric Parasite 1

DATA: 20 Iulie – 3 August

LOCATIE: Potoc si Oravita

SCOP: Conceperea si implementarea unui proiect de amenajare a unui spatiu public (Piata Bisericii din Oravita) dupa principii parametic cu detalierea modului de pavare si a mobilierului urban.
Stapanirea si folosirea uneltelor de desing parametric (Rhino si Grasshopper) pentru conceperea si executarea unor cuiburi in mansarda scolii de la Potoc.
Method to the Madness: principii parametrice in designul vestimentar.

INSCRIERI: pentru a participa la workshop, va rugam trimiteti un mail pe adresa : info@edukube.org cu o scurta descriere (2, 3 rânduri ) în care sa explicati ce urmariti sa învatati în urma acestui workshop, împreuna cu un fisier .pdf sau .jpeg (format A3, 150dpi, maxim). De asemenea, va rugam sa specificati daca aveti experienta anterioara în soft-uri de modelare / randare

Avem 20 de locuri disponibile,  grupa interdisciplinara

INFO: http://parametricparasite.wordpress.com/

 

Scoala de vara edukube

Practici de vara 2014

DATA: 7 Iulie – 14 Iulie

LOCATIE: Timisoara, sediu edukube

SCOP: Invatarea intr-un format condensat a unuia dintre cursurile: Vizualizare in 3D Max si Vray, Modelare NURBS in RHINO, Modelare si Randare in Archicad 18

INSCRIERI: Mail la: info@edukube.org

INFO: http://edukube.org/2014/05/scoala-de-vara-edukube-2014/

afise practici

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *