Reduceri


Politica noastra de reduceri si conditiile de aplicare.

La ofertele de pret pentru cursurile noastre se pot aplica urmatoarele reduceri:

 STUDENT 20% – pentru persoanele care sunt inscrise in sistemul de invatamant national si fac dovada acestui fapt print-un act avizat la zi in data inscrierii.

 TU SI 2 COLEGI 10% – inscrierile in grup de maxim 3 persoane beneficiaza de o reducere de 10% fiecare in parte din pretul initial al cursului. Reducerea se aplica in cazul in care persoanele achita cursul in acelasi timp pe baza unei singure facturi.

 GRUP 30% – grupurile de 6 persoane care se inscriu impreuna si achita taxa de participare in acelas timp beneficiaza de o reducere de 30%. Plata se efectueaza integral pe baza unei singure facturi.

 RECICLEAZA CUNOSTINTE 15% – Ai facut un curs similar in alta parte, doresti sa iti extinzi cunostintele la noi? Ai un discount de 15% din pretul cursului daca la momentul inscrierii faci dovada absolvirii unui curs similar in cadrul altui institut. Aceasta reducere nu se aplica cursurilor efectuate in cadrul curriculei universitare.

 VANATOR DE WORKSHOPURI 10% – Ai participat la 6 workshopuri organizate in cadrul Edukube si ai completat cardul de participare, ai din partea noastra o reducere de 10% pentru toate cursurile oferite. Cardul de participare la workshopuri nu este nominal, poti sa il oferi cadou daca tu nu ai chef de un curs.

 VIN CU BICICLETA 5% – Persoanele care vin la toate sedintele unui curs cu bicicleta beneficiaza de o reducere de 5 % din onorariul initial. Reducerea se aplica sub forma unei sume care se returneaza cursantului in momentul incheierii cursului.

 ALIENS 70% – Oferta speciala pentru rasele extra-tereste, conditia este sa participe la toate sedintele unui curs fara deghizatie humanoida.

 

Reducerile se pot aplica cumulat, spre exemplu: trei studenti care se inscriu impreuna la un curs beneficiaza de o reducere cumulata de 30%, un vanator de workshopuri care vine cu bicicleta la cursuri are 15 % reducere, un student alien student beneficiaza de 90% discount, samd.

Optiunea de reducere se alege in momentul inscrierii, retroactiv nu se aplica reduceri.

ATENTIE: Asupra ofertelor speciale precum voucherele Groupon si ofertele speciale promovate ca atare nu se mai aplica reducerile sus mentionate.