Termeni si Conditii


Termeni si Conditii pentru training

1. Descriere

1.1 Edukube, ca parte a Kocke 42 srl, ofera cursuri de formare scurta la un nivel acreditat de CNFPA , si in conformitate cu standardele Autodesk si Graphisoft.

2. Cursuri

2.1 Oferim cursuri cu nivele diferite de dificultate. Partea teoretica si practica a fost configurata in functie de nivelul de acreditare si in conformitate cu standardele impuse. Alegerea cursului potrivit intra in obligatia dumneavoastra.

2.2 Curricula cursului este accesibil public pe siteul firmei la rubrica cursuri. In sarcina Edukube intra respectarea acestei curricule. Oferim posibilitatea configurarii curriculei in cazul in care aceasta se face inainte de inceperea cursului.

2.3 Edukube nu garanteaza promovarea examenului de certificare a cursantului.


3. Plata

3.1. Confirmara participarii la curs si rezervarea unui loc se face prin plata unui avans de 100 lei. Suma este nerambursabila in cazul in care studentul renunta la curs. Suma se returneaza doar in cazul in care Edukube renunta la acest curs.

3.2. Tariful cursului si baremul de reduceri se stabileste la momentul inscrierii. Modificari ulterioare nu sunt posibile. Edukube isi asuma responsabilitatea sa nu modifice tariful in perioada de desfasurare a cursului.

3.3 Suma stabilita se achita in proportie de 50% la inceperea cursului, restul se achita cel tarziu la sfarsitul sedintei a patra.

4. Anulare

4.1 Daca Edukube renunta la curs inainte de data de incepere a acesteia, suma achitata se ramburseaza in totalitate.

4.2 Daca se renunta la un curs in termen mai putin de 7 zile de la data de incepere, cursantul are obligatia sa achite partea de 50% din onorariul stabilit.

 

5. General

5.1 Edukube isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursurilor, cu obligatia de anuntare in prealabil a cursantilor inscrisi.

5.2 Edukube isi rezerva dreptul de a aduce modificari la curricula in conformitate cu cerintele de acreditare si standarde impuse. Edukube nu poate fi tras la raspundere pentru modificarile aduse la orar si curricula oferita.

5.3 Toate materiale oferita ca suport de curs sunt proprietate a Edukube si sunt protejate sub licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported, adica pot fi refolosite in scopuri non-comerciale.

5.4 Locurile la cursuri se considera libere si nu garantam ca sunt disponibile pana in momentul in care se confirma participarea.

5.5 Edukube isi rezerva dreptul de a refuza training la persoane, fara nevoia de justificare

5.6 Edukube nu isi asuma responsabilitatea pentru informatile detinute pe suporturi electronice de catre studenti.